• Nyheter    • Om korpset    • Begynne hos oss?    • For medlemmer    • Hva skjedde...?    

 

 

   Om korpset
           

Snarveier:
 Kontakt oss!
 

 

 


Dugnader

I Østre Fredrikstad skolekorps satser vi på å ha minimalt med dugnader for å holde hjulene i gang.

 

Vi har få faste dugnadsoppgaver i året:
1) Vaffelsalg på Frimarkedet i Gamlebyen og salg av bøttelotteri/hurtiglodd ved noen handlesenter på Østsiden. Vi har salg noen utvalgte lørdager i løpet av vår/sommer/høst. Pr. i dag så er det ca. en vaffelvakt/loddsalg på hver i sesongen.

2) For at musikantene våre skal få kose seg litt på øvelsen så stiller foresatte opp og har "vakt" på øvelsene. da steker/selger vi vafler og serverer saft. Dette er også en ypperlig sjanse for deg som forldre å bli kjent med korpset, medlemmene og andre foreldre som er innom på korpsøvelsen for en hyggelig prat og en kopp kaffe.

Vaffelvaktene i Gamlebyen og vaktliste over øvelsene blir sendt ut til foreldrene.

En av de viktigste bidragene til korpskassa er salg av dialekttempen. Dette er en gradestokk med påtrykk av Fredrikstaddialekt, Hvalerdialekt, Sarpsborgdialekt eller Haldendialekt. 
Denne er veldog populær.  Korpset har enerett på distribusjon av disse i distriktet. Salget fra disse gir et greit bidrag på inntektsiden. Dette er en enkel måte for deg som medlem om å komme med bidrag til korpskassa på....

Ellers stiller vi opp for ungene når de har aktiviteter og for å tilrettelegge disse. Mange av spilleoppdragene som vi gjennomfører gir også inntekter.

Du har også muligheten til å engasjere deg litt ekstra dersom du har tid til det.
Arrangementskomiteen er en hyggelig gjeng som tilrettelegger sosiale aktiviteter for ungene.
 

   
 

 

 

Østre Fredrikstad Skolekorps, Postboks 27, 1650 Sellebakk; e-post: ostre.fredrikstad@gmail.com, tlf 47419490